EYT'lilere bir destek de Nilüfer Belediyesi'nden | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Nisan 2024 - 23:50
SON DAKİKA

EYT’lilere bir destek de Nilüfer Belediyesi’nden

Bursa Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği (BEYTD) yönetimi Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’i ziyaret etti. Başkan Erdem’den EYT’lilere destek geldi.

reklam
EYT’lilere bir destek de Nilüfer Belediyesi’nden
Son Güncelleme :

11 Aralık 2019 - 19:25

reklam

Bursa Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği (BEYTD) yönetimi, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’i makamında ziyaret etti.

Ziyarete BEYTD Başkanı Turgay Ölüç, Başkan Yardımcısı Yasemin Karaer Er, Genel Sekreter Kemal Gül ile yönetim kurulu üyeleri Murat Çalışkan ve Ayhan Arkan katıldı.

Görüşmede Başkan Erdem’e kısa süre önce kurulan BEYTD’nin çalışmalarıyla EYT’lilerin sorunları ve talepleri aktarıldı.

Ziyarette Nilüfer ilçesinde yaşayan ve BEYTD’ye üye olan işsiz EYT’lilerin genel sağlık sigortalarının (GSS) karşılanması konusu da ele alındı. Bu talebe olumlu yaklaşan Nilüfer Belediye Başkanı Erdem, konuyla ilgili teknik inceleme yaptıracağını bildirdi.

İncelemenin ardından Nilüfer Belediyesi ile BEYTD arasında bir protokol imzalanması ve Nilüfer Belediyesi sınırları içinde ikamet eden işsiz EYT’lilerin GSS primlerinin karşılanması öngörülüyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam