Ezgi Mola: Kıskanç değilim | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

20 Nisan 2024 - 15:44
SON DAKİKA

Ezgi Mola: Kıskanç değilim

Dizi ve sinema dünyasının sevilen oyuncusu Ezgi Mola, bir markanın yeni marka yüzü oldu. Sevgilisi Mustafa Aksallı’yla ilişkisi hakkında Ezgi Mola, “Güzel, her şey yolunda çok şükür” diyerek cevap verdi. Gece kulübü işletmeciliği yapan sevgilisini kıskanıp kıskanmadığını soran muhabirlere Ezgi Mola, “Kıskanç değilim. Mustafa işine konsantre olan, misafirlerini güzel ağırlamaya çalışan birisi” dedi.

Son Güncelleme :

18 Mart 2019 - 17:45

reklam
Ezgi Mola: Kıskanç değilim
reklam

Dizi ve sinema dünyasının sevilen oyuncusu Ezgi Mola, bir markanın yeni marka yüzü oldu.

Düzenlenen lansmanda Ezgi Mola’nın başrolde olduğu reklam filmi ilk kez gösterildi.

Cemiyet, iş ve moda dünyasından Bergüzar Korel, Nazlı Kayı, Naz Elmas, Chloe Ortaç, Ceren Hindistan, Kübra Açil, Merve Çağıran, Naz Elmas, Petek Ertüre, Sinem Yıldırım, Sedef Çalarkan gibi isimler konsepte uygun partide buluştu.

Gecede Ezgi Mola reklam filmi ile ilgili olarak, “Benim gibi makyajı seven biri için çok güzel bir iş birliği oldu” dedi.

“KISKANÇ DEĞİLİM”

Sevgilisi Mustafa Aksallı’yla ilişkisi hakkında Ezgi Mola, “Güzel, her şey yolunda çok şükür” diyerek cevap verdi.

Gece kulübü işletmeciliği yapan sevgilisini kıskanıp kıskanmadığını soran muhabirlere Ezgi Mola, “Kıskanç değilim. Mustafa işine konsantre olan, misafirlerini güzel ağırlamaya çalışan birisi” dedi.

SEVGİLİSİNE DESTEK OLDU

Mustafa Aksakallı ise sevgilisi Ezgi Mola’yı yalnız bırakmadı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam