Fatma Girik'i 36 defa öptüm | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Nisan 2024 - 17:57
SON DAKİKA

Fatma Girik’i 36 defa öptüm

Sinema oyuncusu Engin Çağlar, yıllar sonra Fatma Girik ve ‘Sultan’ lakaplı Türkan Şoray hakkında açıklamalarda bulundu. İlk filminde Fatma Girik’le 36 kere öpüşme sahnesi çektiğini belirten Çağlar, “Türkan Şoray ile bir film çektik ve tartışma yaşadık. Türkan benle oynamak istemedi. O istemeyince bende bir daha Türkan’la oynamak istemedim” dedi.

Son Güncelleme :

24 Nisan 2019 - 11:46

reklam
Fatma Girik’i 36 defa öptüm
reklam

Türkan Şoray’dan Filiz Akın’a ve Hülya Koçyiğit’ten Fatma Girik’e kadar, Türk sinemasının en önemli kadın oyuncuları ile başrol oynayan Yeşilçam’ın usta jönlerinden Engin Çağlar, ses sanatçısı ve yazar Onur Akay’la Yeşilçam Sokak’ta bir araya geldi ve Akay’ın sorularını yanıtladı. Çağlar, Aydınlık Gazetesi’nin kültür sanat sayfasında bugün yayımlanan söyleşide, Türkan Şoray’la ilgili itirafta bulunurken, Fatma Girik’le olan öpüşme sahnesini anlattı.

“KALBİNİ KIRDIK TÜRKAN’IN”

“İlk filminiz Öksüz’de Fatma Girik’i 36 kere öptüğünüz söyleniyor” söyleniyor sorusu üzerine Engin Çağlar, “Öpüşme yapamadığımızdan değil. O sahne bir gün sürdü. 36 kere öpüştük, bir keresi beğenildi değil. Yani 36 sahne çektik.” açıklamasını yaptı.

Türkan Şoray’la sette yaşadığı tartışmayı ise ilk kez anlatan Çağlar, “Günah bende mi’ filminde Türkan Şoray’la sürtüşmemiz oldu. Öyle bir kalbini kırdık Türkan’ın. Daha sonra Türkan Şoray’la karşılıklı bir film teklifi daha geldi. Türkan’la muhabbetimiz bitmişti ama filmde öyle olmuyor. Sevgili oynuyorsunuz. Yan yana, can cana, ele ele, göz göze… Onu da çektik ama ondan sonraki projelerde Türkan benle oynamak istemedi. O istemeyince bende bir daha Türkan’la oynamak istemedim.” dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam