Fenerbahçe, EA7 Olimpia Milano'yu konuk edecek | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

24 Nisan 2024 - 11:17
SON DAKİKA

Fenerbahçe, EA7 Olimpia Milano’yu konuk edecek

Euroleague lideri Fenerbahçe, ligin 12. haftasında evinde EA7 Olimpia Milano ile karşılaşacak.

reklam
Fenerbahçe, EA7 Olimpia Milano’yu konuk edecek
Son Güncelleme :

29 Aralık 2018 - 22:33

reklam

THY Euroleague’in 12. haftasında Fenerbahçe, yarın 21.30’da evinde İtalyan ekibi EA7 Olimpia Milano ile mücadele edecek. Ligde geride kalan 11 haftada sarı-lacivertliler tek yenilgi ile zirvede yer alıyor. Milano ise 6 galibiyet ve averajla altıncı sırada bulunuyor. 

13. RANDEVU 
İki takım bugüne kadar 12 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda Fenerbahçe 9 kez parkeden galip ayrılırken, 3 kez de EA7 Olimpia Milano rakibini mağlup etmeyi başardı. Geçtiğimiz sezon oynanan iki maçı da sarı-lacivertliler 89-70 ve 92-86’lık skorlarla kazandı. 

İSTATİSTİKLERLE İKİ TAKIM 
Ligde Fenerbahçe 84.5 sayı ortalamasıyla, İtalya ekibi ise 86.2 sayı ortalamasıyla mücadele ediyor. Sarı-lacivertlilerde Jan Vesely 14.0 sayı ortalamasıyla oynayarak takımını sırtlıyor. Milano’da ise Mike James 19.5 sayı ortalamasıyla takımına katkıda bulunuyor. 

reklam

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam