Fenerbahçe seri bozacak | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

25 Nisan 2024 - 11:25
SON DAKİKA

Fenerbahçe seri bozacak

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 9.haftasında yarın Demir Grup Sivasspor’a konuk olacak.

reklam
Fenerbahçe seri bozacak
Son Güncelleme :

09 Kasım 2018 - 0:25

reklam

Süper Lig’de tarihinin en kötü başlangıcını yapan ve 8 hafta sonunda  sadece 8 puan toplayan sarı-lacivertliler, haftaya düşme hattının bir basamak  yukarısında 15. sırada girdi.

Ligde 3 maçtır kazanamayan Fenerbahçe, son maçında 8. haftada Medipol Başakşehir’le 0-0 berabere kalmıştı. Teknik direktör Tamer Tuna yönetimindeki Demir Grup Sivasspor’un ise 9 puanı bulunuyor.  Yeni 4 Eylül Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak maçı hakem Halis  Özkahya yönetecek.

FENERBAHÇE’DE İKİ EKSİK

Fenerbahçe’de iki futbolcu Sivas deplasmanında forma giyemeyecek. Sarı-lacivertlilerde sakatlığı bulunan Mehmet Topal ile hazır olmayan Tolga Ciğerci, yarın kadroda yer almayacak. Fenerbahçe, bu sezon gol yollarında ciddi sıkıntı yaşıyor. Ligin ilk 8 maçında sadece 6 gol atan sarı-lacivertliler, 5 maçta ise rakip fileleri havalandıramadı.

 

reklam

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam