Ford Trucks ralli takımı, Dakar'da yarışacak | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 12:52
SON DAKİKA

Ford Trucks ralli takımı, Dakar’da yarışacak

Ford Trucks tarafından desteklenen ralli takımı VDR Truck Racing, Dakar 2019 Rallisi’nde ilk kez Ford Trucks kamyonları ile yarışacak.

reklam
Ford Trucks ralli takımı, Dakar’da yarışacak
Son Güncelleme :

09 Ocak 2019 - 4:24

reklam

Ford Otosan mühendislerinin dünyanın en zorlu yarışı için tasarladığı iki özel prototip Ford Trucks kamyonu, Dakar 2009 yarışının birincileri Yves Rutten ve Peter Van Delm  tarafından kullanılacak.

Ford Trucks’tan yapılan açıklamaya göre, Dakar Rallisi’nin 2019  edisyonu için geri sayım başladı.     

Güney Amerika’da, Peru’nun Lima kentinde 6-17 Ocak 2019’da  düzenlenecek maratonda Ford Trucks’ın desteklediği Belçikalı VDR Truck Racing de  (VDR Kamyon Yarış Takımı) yarışacak. Dakar 2009 yarışının birincileri Yves Rutten  ve Peter Van Delm’i bir araya getiren takım, bu yıl ilk kez Ford Trucks  kamyonları ile rakiplerine karşı mücadele verecek.

Türkiye’de Ford Otosan, Belçika’da ise VDR Truck Racing, dünyanın en  zorlu yarışına katılacak 2 prototip yarış kamyonunu geliştirmek için güçlerini  birleştirdi.                

Ford Trucks’ın Dakar 2019’a gönderdiği araçlar Ford Otosan Ar-Ge  Merkezi’nin desteği ile tasarlandı, prototip olarak yarış parçaları ile  Belçika’da VDR Racing atölyesinde yapıldı.                

Daha sonra Ford Trucks mühendisleri ve VDR Truck Racing teknik  ekibinin iş birliği ile montajı tamamlanan kamyonlar, gerçek ralli koşullarında  test edilerek dünyanın en zorlu yarışına hazırlandı.                

Ford Trucks, yarış kamyonları dışında 2 pilot, 4 yardımcı pilot ve 8  kişilik teknik ekipten oluşan VDR Truck Racing’e, Dakar çöllerinde ihtiyaç  duyulabilecek tüm ekipmanı sağlıyor. Başarılı ekibe ayrıca, Ford Trucks’ın  sunduğu bir servis aracı da eşlik edecek.                

reklam

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam