Fuat Güner'den MFÖ itirafı | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

29 Mart 2024 - 09:35
SON DAKİKA

Fuat Güner’den MFÖ itirafı

Fuat Güner, kariyerinde 50 yıla merdiven dayayan efsane grup MFÖ hakkında konuştu. Güner, “Kesinlikle yurt dışına açılmalıydık. Çok da başarılı olabilirdik ama bunu ihmal ettik” dedi.

Son Güncelleme :

09 Temmuz 2019 - 13:28

reklam
Fuat Güner’den MFÖ itirafı
reklam

Plak ve Ben dergisine konuşan usta şarkıcı Fuat Güner MFÖ grubu hakkında konuştu.

Konserlerden önce muhakkak prova yaptıklarını belirten Güner “Mutlaka sound check alırız. Hiçbir zaman provayı angarya olarak görmüyoruz. Bana kalsa her gün prova yaparım. Ne kadar çok çalarsan o kadar iyidir” dedi.

Güner, yurt dışındaki sanatçılarla ülkemizin sanatçılarını kıyaslayarak “Ben çalışkanım. Ancak yurt dışındaki müzisyenlere bakarsak hepimiz tembeliz. Onların çalışma düzenlerine, turnelerine bakıyorsunuz, bugün Paris, ertesi günü Londra…” ifadelerini kullandı.

“Türkiye’deki sanatçıların böyle bir şey yapması söz konusu bile değil” diyen Güner, “Bizdeki sanatçıların yüzde 90’ı bir konser verdikten sonra üç gün dinlenmek istiyor” diye konuştu.

“MFÖ olarak gerçekleştiremediğiniz bir projeniz var mı?” sorusunu ise Güner, “Kesinlikle yurt dışına açılmalıydık. Çok da başarılı olabilirdik ama bunu ihmal ettik” diyerek yanıtladı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam