Game of Thrones yıldızı Sophie Turner'a bekarlığa veda partisi | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

20 Nisan 2024 - 09:40
SON DAKİKA

Game of Thrones yıldızı Sophie Turner’a bekarlığa veda partisi

Şarkıcı Joe Jonas’la geçen ay evlenen Game of Thrones yıldızı Sophie Turner (Sansa Stark), rol arkadaşı Maisie Williams’ın (Arya Stark) da katıldığı bir bekarlığa veda partisi düzenledi.

Son Güncelleme :

15 Haziran 2019 - 11:11

reklam
Game of Thrones yıldızı Sophie Turner’a bekarlığa veda partisi
reklam

Game of Thrones dizisinin yıldızı Sophie Turner, şarkıcı Joe Jonas’la geçen ay evlenmesine rağmen, önceki gün yakın arkadaşlarıyla ‘bekarlığa veda partisi’ düzenledi.

Dizide Sansa Stark karakterini canlandıran 23 yaşındaki Turner’ın partisine, dizideki rol arkadaşı ve aynı zamanda yakın arkadaşı olan Maisie Williams da katıldı.

Sophie Turner, Maisie Williams ile diğer parti katılımcıları, özel jetle İspanya’nın Benidorm şehri, Almanya’nın Berlin şehri ve Çekya’nın Prag şehrini gezdi.

Berlin’de bir barda renkli peruklar takıp eğlenen Turner ve arakadaşları, bol bol fotoğraf çektirip sosyal medyada paylaştı.

Turner ve arkadaşları Prag sokaklarında dolaşırken de görüldü.

Jonas’la Ekim 2017’de nişanlanan Turner, bekarlığa veda partisi için masraftan kaçınmadı.

Toplam 12 kişi, üç ayrı şehirde gönüllerince eğlendi.

Turner ile 29 yaşındaki şarkıcı Joe Jonas, geçen ay sessiz sedasız gerçekleşen bir törenle evlendi.

Çiftin Las Vegas’ta gerçekleşen nikahını, Elvis Presley kılığına giren biri kıydı.

Turner ve Jonas çiftinin bu ay içinde Fransa’da şık bir organizasyonla yeni bir düğün yapması bekleniyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam