Gareth Bale ile Emma Rhys-Jones evlendi | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Nisan 2024 - 04:14
SON DAKİKA

Gareth Bale ile Emma Rhys-Jones evlendi

Real Madrid’de oynayan Gallerli yıldız Gareth Bale ile çocukluk aşkı Emma Rhys-Jones, İspanya’da evlendi. Çift, Jones’un hırsızlık çetesi lideri babası Martin Rhys-Jones’tan korktuğu için düğünü gizli tuttu ve özel eğitimli SAS komandoları tarafından korundu.

Son Güncelleme :

09 Temmuz 2019 - 9:15

reklam
Gareth Bale ile Emma Rhys-Jones evlendi
reklam

Geçtiğimiz yıl Tuscany’deki Vincigliata Kalesi’nde evlenmeyi planlayan Gareth Bale ve Emma Rhys-Jones ikilisi, Emma’nın babasından kaynaklanan bazı problemlerden ötürü düğünü ertelemek zorunda kaldı.

Eski mahkum Martin Rhys-Jones’un hapiste geçen günlerinden kalma bir davası sebebiyle, kimliği belirsiz kişilerin Gareth Bale ve ailesine şantaj yaptığı söyleniyordu.

İşlerin boyutu ilerledi, hatta Emma’nın akrabalarının arabalarının yakılmasına varacak kadar ciddiye bindi.

Bu nedenle de geçtiğimiz yaz yapılması plananan düğün, güvenlik zaafiyeti olabileceği şüphesiyle ertelendi.

Alba Violet, Nava Valentina ve Axel adlı üç çocuğu olan çift, sonunda İspanya’da evlendi.

İspanya’da gizli bir tören ile imza atan çiftin düğününe 60 davetli katıldı. Güvenlik konusunda endişeleri devam eden çift koruma olarak özel eğitimli SAS komandolarını tercih etti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam