Gemlik Belediye Başkanı Sertaslan, sanatçı Koray Avcı ile düet yaptı | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

29 Mart 2024 - 02:04
SON DAKİKA

Gemlik Belediye Başkanı Sertaslan, sanatçı Koray Avcı ile düet yaptı

Bursa’nın Gemlik ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programları kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Koray Avcı, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ile düet yaptı.

reklam
Gemlik Belediye Başkanı Sertaslan, sanatçı Koray Avcı ile düet yaptı
Son Güncelleme :

30 Ekim 2019 - 2:10

reklam

Gemlik ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programları kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Koray Avcı, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ile düet yaptı.

Gemlik Demokrasi (İskele) Meydanı’nda sahne alan Koray Avcı’yı izlemeye binlerce kişi geldi. Meydanın tamamen dolduğu programda Koray Avcı, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ile birlikte Neşet Ertaş’ın “Leylam” adlı eserinde düet yaptı. Sertaslan, Avcı’ya ud ile de eşlik etti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam