Gökçe Bahadır'dan kıvrak hareketler | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 13:56
SON DAKİKA

Gökçe Bahadır’dan kıvrak hareketler

Oyuncu Gökçe Bahadır, sahnelere adımını attı. Ünlü müzik adamı Aykut Gürel ve ekibiyle birlikte önceki akşam Ataşehir’de sahne alan Bahadır, sahne performansıyla tam not aldı. Ünlü oyuncu, gecede giydiği birbirinden dikkat çekici elbisesiyle göz doldururken, yakın dostları Cansu Tosun, İdil Fırat ve eşi Mert Fırat onu yalnız bırakmadı.

Son Güncelleme :

21 Mart 2019 - 17:46

reklam
Gökçe Bahadır’dan kıvrak hareketler
reklam

Güzel oyuncu Gökçe Bahadır, önceki akşam Ataşehir’de sahne aldı.

Yakın dostları Cansu Tosun, İdil Fırat ve eşi Mert Fırat, Bahadır’ı yalnız bırakmadı.

Konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Gökçe Bahadır, “Uzun süredir üzerinde çalıştığımız, heyecan verici projemizle karşınızdayız. Bugün bizi dinlemeye gelen herkese teşekkür ederiz” dedi.

“OYUNCULUĞU BIRAKMAK GİBİ BİR NİYETİM YOK”

Muhabirlerin, “Setlerden sahnelere transfer oldunuz. Oyunculuğu bırakmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna Gökçe Bahadır, “Şarkı söyledikçe daha da büyüdüğünü hissediyorum. Hiçbir şekilde oyunculuğu bırakmak gibi bir niyetim yok” cevabını verdi.

Gökçe Bahadır’a sahnede, müzik hayatında 40. yılına giren prodüktör, müzisyen, orkestra şefi, besteci ve Türkiye’nin önemli bass gitar sanatçılarından Aykut Gürel, Emin İnal, Arıkan Sırakaya, Baran Çak, Çağdaş Oruç, Meriç Memikoğlu eşlik etti. Bahadır’ın vokallerinde ise Yonca Kocadağ ve Murat Aziret görev yaptı.

Instagram üzerinden dans ettiği videosunu paylaşan Bahadır, kıvrak hareketleriyle takipçilerinin beğenisini topladı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam