Güney Koreli blog yazarları Bursa'da | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

29 Mart 2024 - 12:47
SON DAKİKA

Güney Koreli blog yazarları Bursa’da

Bursa Valiliği koordinasyonunda, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA), Bursa Kültür, Turizm ve Tanıtma Birliği ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Güney Marmara Bölge Temsil Kurulu iş birliğiyle düzenlenen program ile Güney Koreli sosyal medya fenomenleri ve blog yazarları Bursa’da ağırlanıyor.

reklam
Güney Koreli blog yazarları Bursa’da
Son Güncelleme :

29 Ağustos 2019 - 0:15

reklam

Kardeş ve dost iki ülke arasında başlatılan turizm etkinlikleri kapsamında Bursa’nın turizm paydaşları tarafından bir dizi etkinlik planlandı. Bu bağlamda temmuz ayının sonunda Türkiye’nin Seul Büyükelçisi D. Ersin Erçin ve Kore Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçisi Choi Hong-Ghi ‘nin de katıldığı bir gala yemeği düzenlendi. Söz konusu etkinlikte Güney Kore ile Türkiye arasında geçmişe dayanan dostluğun turizm sektörüne yeterince yansımadığının altı çizilmiş, Bursa’yı Güney Koreli turist ve yatırımcıların gözdesi hâline getirme kararlılığı ifade edildi.

Bu organizasyonun devamı niteliğinde, ilin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla Bursa’ya getirilen sosyal medya fenomenleri ve blog yazarlarından oluşan Güney Koreli ekibe 4gün boyunca İznik, Hanlar Bölgesi, Cumalıkızık Köyü, Misi Köyü, Mudanya, Gölyazı, Uludağ, Irgandı Köprüsü, Panorama 1326 Müzesi gibi Bursa’nın doğal, tarihi ve turistik bölgelerine ziyaretler gerçekleştirilerek Bursa’nın tarihi, kültürü ve yöresel lezzetleri tanıtılacak.

Sosyal medya fenomenleri, ziyaret edilen mekanlarda cep telefonu ve kameralarıyla sosyal medya üzerinden takipçilerine anlık canlı yayınlar ve paylaşımlar gerçekleştirecekler.

Günümüzün değişen destinasyon pazarlama stratejilerine yönelik olarak hazırlanan söz konusu tanıtım organizasyonu ile Bursa’daki turizm aktörlerine yeni ticari fırsatlar sunulması, ilin daha etkili tanıtımının yapılarak turizmde Bursa markasının güçlendirilmesi ve kazanımlarının artırılması hedefleniyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam