Gürsulu muhtarlar yeni başkanlarını seçti | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 10:51
SON DAKİKA

Gürsulu muhtarlar yeni başkanlarını seçti

Gürsu Muhtarlar Derneği 3. Olağan Genel Kurulu’nda yeni başkanlarını seçti.

reklam
Gürsulu muhtarlar yeni başkanlarını seçti
Son Güncelleme :

18 Ekim 2019 - 10:10

reklam

Gürsu Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Gürsu Muhtarlar Derneği’nin 3. Olağan Genel Kurulu, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’ın da katılımıyla yapıldı.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Muhtarlarımız hemşehrilerimizin taleplerinin çözümünde en önemli dinamikler arasında yer almakta. Muhtarlarımızın bizlere ilettikleri tüm talepler bizler için çözülmesi öncelikli en önemli konular sıralamasına alınmakta. Onların kıymetini biliyoruz, ilçemize hizmette muhtarlarımızın çalışmalarımıza olan destekleri için hepsine teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız aralarındaki sinerjiyle ilçemizin gelişiminde etkin rol üstlenmekte. Başkanlık seçiminin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Tek aday olarak seçime katılan Bahattin Göleç, ikinci dönem başkanlık görevini üstlenerek güven tazeledi. Göleç’i tebrik eden Işık, Gürsu’ya hizmet yolunda başarılarının devamını diledi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam