Gürsu'nun parkları ışık saçıyor | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Nisan 2024 - 22:33
SON DAKİKA

Gürsu’nun parkları ışık saçıyor

Gürsu Belediyesi’nce yapılan bakım ve onarım çalışmalarıyla ilçenin parkları ışık saçıyor.

reklam
Gürsu’nun parkları ışık saçıyor
Son Güncelleme :

18 Temmuz 2019 - 18:15

reklam

Gürsu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen çalışmalar çerçevesinde ilçedeki bütün parkların yeşil alanları, oyun gurupları ve ışıklandırma sistemleri yenileniyor

. Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Parklarımızın yaptığımız bakım çalışmalarıyla, hemşehrilerimizin keyifle zaman geçireceği hayat alanları olması için çalışıyoruz. Şehrimizin gri tonların soğukluğuyla değil yeşilin huzuruyla bütünleşmesini istiyoruz. Yazın ferahlığını ve ışıltısını yaşadığımız bugünlerde, hemşehrilerimizin ilçemizin her köşesinde bu ferahlığı hissetmesini sağlamak için çalışıyoruz. Gürsu’nun her alanda çağdaş şehirleşme kimliğiyle hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz” dedi.

Park, bahçe ve çocuk oyun alanlarının yanı sıra bulvar ve caddelerdeki refüj ve yan bantlarda yapılan bakım çalışmalarıyla ilçenin caddeleri de estetik görünüme kavuşturuluyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam