Hani Uludağ, Türkiye'nin Davos'u oluyordu? | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

24 Nisan 2024 - 00:16
SON DAKİKA

Hani Uludağ, Türkiye’nin Davos’u oluyordu?

Türkiye’nin ilk kış turizm ve kayak merkezi Uludağ için konan “Türkiye’nin Davos’u olacak” hedefi hayalden öte geçemedi. Türkiye’nin Davos’u olma hedefiyle yola çıkan Ortak Paylaşım Forumu’nun ilk toplantısını Antalya’da yapacağı öğrenildi.

reklam
Hani Uludağ, Türkiye’nin Davos’u oluyordu?
Son Güncelleme :

17 Eylül 2019 - 9:20

reklam

Olay gazetesi Başyazarı Ahmet Emin Yılmaz, “Uludağ Türkiye’nin Davos’u olacaktı, o da Antalya’ya gidiyor” başlığı altında şunları yazdı:

“10 yıldır… Uludağ’dan ne zaman söz açılsa Türkiye’nin Davos’u olması için yapılanlar, ya da yapılması gerekenler anlatılıyor.

Çünkü…

İsviçre Alpleri’nde bulunan ve küçük bir dağ kasabası olan Davos gibi, kış mevsiminde Türkiye ya da dünyaya yön verecek ekonomik buluşmaların Uludağ’da yapılması büyük bir hedef.

Nitekim…

Uludağ gerek kent merkezine yakınlığı, ulaşım kolaylığı ve otellerinin altyapısıyla, kayak pistleri açısından olmasa bile böyle bir organizasyona uygun.

Üstelik…

Davos örneğinin Türkiye’deki karşılığının en eski kayak merkezi Uludağ’ın olması da gayet doğal. Bazı adımlar da bu hedefle atılıyor.

Ne var ki…

Ekonomi gazetesi Dünya’da okuduğumuz bir haber, moralimizi bozdu.

Türkiye’nin Davos’u olma hedefiyle yola çıkan Ortak Paylaşım Forumu, ilk toplantısını 11-13 Ekim’de Antalya’da yapacakmış.

Görünen o ki, bir hedefle birlikte bir hayalimiz daha uçup gidiyor.”

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam