Hasan Eker TÜRSAB yönetiminde | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 23:45
SON DAKİKA

Hasan Eker TÜRSAB yönetiminde

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’nin (TÜRSAB) 24’üncü Olağan Genel Kurulunda yapılan seçimi Firuz Bağlıkaya kazandı. Bağlıkaya’nın yönetim kurulu listesinde Bursalı turizmci Hasan Eker de yer aldı.

reklam
Hasan Eker TÜRSAB yönetiminde
Son Güncelleme :

03 Aralık 2019 - 13:15

reklam

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’nin (TÜRSAB) 24. Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimi Firuz Bağlıkaya 2 bin 530 oyla kazandı.

4 bin 13 TÜRSAB delegesinin oy kullandığı seçimde Davut Günaydın, Hasan Erdem ve Tansu Demir’in oluşturduğu liste bin 459 oyda kaldı.

Bağlıkaya’nın yönetim kurulu listesinde Bursalı turizmci Hasan Eker de yer aldı.

TÜRSAB yönetimine giren ve 3 yıl bu görevi sürdürecek olan Hasan Eker, Bursa Hakimiyet gazetesi Yazarı Namık Göz’e yaptığı açıklamada, Bağlıkaya’nın yönetimine girmek için Türkiye çapında 200’e yakın talep olduğunu vurgulayarak, kendisinin tercih edilmesinden gurur duyduğunu ifade etti.

Bağlıkaya ve ekibinin yıllardan beri beklenen birçok çalışmayı görev yaptıkları kısa dönem içinde yaptıklarının altını çizen Eker, yönetimde hem Bursa’yı temsil edeceğini, hem de turizmin gelişmesine katkı koyacağını söyledi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam