Hayranları Kit Harington adına bağış topladı | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Nisan 2024 - 20:16
SON DAKİKA

Hayranları Kit Harington adına bağış topladı

Game of Thrones’un yıldızı Kit Harington rehabilitasyondayken, hayranları onun adına yardım kuruluşuna bağış topladı.

Son Güncelleme :

27 Haziran 2019 - 16:52

reklam
Hayranları Kit Harington adına bağış topladı
reklam

Game of Thrones dizisinde Jon Snow karakterini canlandırmasıyla yıldızı patlayan Kit Harington, dizinin final yapmasıyla rehabilitasyona girmişti. Stresle baş etme zorluğu çeken 32 yaşındaki İngiliz oyuncu, ABD’nin Connecticut eyaletindeki rehabilitasyon merkezinde terapi alırken hayranları onun için bir iyilik yaptı. Hayranları, Harington’ın geçmişte destek verdiği Mencap adlı İngiltere’de öğrenme güçlüğü çeken insanlarla çalışan hayır kurumu yararına yardım kampanyası başlattı.

Hayranları, “Bu bağış, Kit’e, Jon Snow’dan keyif almamızı sağlamak için kattığı sevgi ve yeteneğe minnettarlığımızı göstermeyi amaçlıyor” dedi.

Kit Harington da kısa süre önce açılan fona “Duvarın ötresinden sevgi ve saygılarımla” notuyla 10 bin dolar bağışladı.

Stres ve alkol sorunu nedeniyle lüks bir rehabilitasyon merkezinde tedavi görmeye başlayan Harington’ın sekiz sezon süren Game of Thrones dizisinin uzun soluklu macerasından dolayı zorlandığı, dizinin getirdiği şöhret ve sorumluluk nedeniyle oldukça stres altında bulunduğu ve alkol sorunları olduğu belirtilmişti.

Harington, son olarak dün İngiltere’de başlayan dünyanın en büyük açık hava festivali, Glastonbury’de görüntülenmişti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam