Hayri Türkyılmaz'dan şok çıkış! Onlar bir hain… | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

25 Nisan 2024 - 07:34
SON DAKİKA

Hayri Türkyılmaz’dan şok çıkış! Onlar bir hain…

Bursa’nın Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, CHP Osmangazi ilçe kongresinde çarpıcı açıklamalar yaptı. 31 Mart yerel seçimleri öncesi kendi adaylığının kesinleşmesinden sonra diğer aday adaylarının ortadan kaybolduğunu söyleyen Türkyılmaz, “Onlar bir hain” diye konuştu.

reklam
Hayri Türkyılmaz’dan şok çıkış! Onlar bir hain…
Son Güncelleme :

14 Aralık 2019 - 16:10

reklam

CHP Osmangazi İlçe kongresinde konuşan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Türkyılmaz’ın açıklamaları şöyle:

‘FARKLA KAZANDIK’

“Adaylık sürecinde en güçsüz aday Hayri Türkyılmaz, aday olursa kaybederiz, deniyordu Genel Merkez’in onayıyla adaylığımız onaylandı, biz farkla kazandık.”

‘ONLAR BİR HAİN’

“Adaylığımız kesinleştikten sonra aday adayları nereye gitti? Onlar bir hain!.. Kimi gitti DSP’den aday oldu, kimi AKP’ye gitti. Benim üzüntüm onların sözlerini ciddiye alan CHP’nin üst yöneticileri.”

‘BÜYÜKŞEHİR’LE İLGİLİ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ’

“Büyükşehir Belediye Başkanı ile çatışmalarımız devam ediyor. Havuz olayını mahkemede kazandık. Bursa’yı sinek bastı ve Büyükşehiri göreve davet ettim. Bir ay bütün Bursa ilaçlanmamış. Bu ihale şartnamesinde ilacın maddeleri yazıyor, fakat o maddelerden biri sadece bir firmada var ve Sağlık Bakanlığı onaylı bir ilaç değil. Bu ihaleyi hangi firmanın alacağı malum. İhaleyi alıyor firma ama gücü yok. İkinci firmanın desteği ile ilaçlamaya başlıyor. Şimdi Büyükşehir ile ilgili arkadaşlarımız çalışıyor, suç duyurusunda bulunacağız.”

‘BÜYÜKŞEHİR SEÇİMİNDE HEPİMİZ SUÇLUYUZ’

“Biz Büyükşehiri kıl payı kaybettik. Adayın kendisi de hepimiz de suçluyuz. Adayın kendisi de isteseydi yöneticiler de isteseydi yönlendirmeler de isteseydi, biz Büyükşehiri kazanırdık ve ben bugün Büyükşehir ile yaşadığım sorunları yaşamazdım.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam