Hercai'nin yakışıklı oyuncusunun sevgilisiyle fotoğrafları çıktı | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

20 Nisan 2024 - 01:55
SON DAKİKA

Hercai’nin yakışıklı oyuncusunun sevgilisiyle fotoğrafları çıktı

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren izlenme rekoru kıran Hercai dizisinin başrol oyuncusu Akın Akınözü’nün sevgilisiyle fotoğrafları ortaya çıktı.

Son Güncelleme :

09 Nisan 2019 - 2:46

reklam
Hercai’nin yakışıklı oyuncusunun sevgilisiyle fotoğrafları çıktı
reklam

ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Hercai dizisi, ilk günden itibaren rakiplerini sollayarak reyting listesinde üst sıralarda yer alıyor.

Dizide ne olacağını merak eden hayranlar, bir yandan da dizide Miran Aslanbey karakterini canlandıran Akın Akınözü’nün özel hayatını araştırmaya başladı.

ÖZEL HAYATI MERAK KONUSU OLDU

Hercai dizisiyle oyunculuğunu ve yakışıklılığını konuşturan oyuncu Akın Akınözü hayranları tarafından büyük ilgi görüyor. 29 yaşındaki Akın Akınözü’nün sevgilisinin kim olduğu ise en çok merak edilen konular arasında.

Ünlüler camiasında her ne kadar kendi gibi bir başka ünlü isimle aşk yaşayanlar olsa da, aradığı aşkı kendi camiasında değil dışarıda bulanlar da var. Bunların başında da yakışıklı oyuncu Akınözü geliyor.

İşte Akın Akınözü ve merak edilen sevgilisi Sandrapes…

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam