İMSİAD kentsel dönüşüm sorununa çare arıyor | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

25 Nisan 2024 - 07:51
SON DAKİKA

İMSİAD kentsel dönüşüm sorununa çare arıyor

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD), Bursa’da faaliyet gösteren inşaat sektör temsilcilerinin taleplerini, her platformda dile getirerek, isteklerini birinci ağızdan anlatmaya devam ediyor.

reklam
İMSİAD kentsel dönüşüm sorununa çare arıyor
Son Güncelleme :

05 Ekim 2019 - 17:11

reklam

Bu doğrultuda, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’i makamında ziyaret eden İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç ve İMSİAD Üyeleri, Nilüfer’de adeta bir kördüğüm haline gelen kentsel dönüşümü ve çözüm önerilerini masaya yatırdı.

Ziyarette konuşan İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç, “Nilüfer, Bursa’nın en hızlı gelişen bölgelerinin başında geliyor. Bu da beraberinde daha fazla konut ihtiyacını doğurdu ve kentsel dönüşümün en yoğun yaşandığı bölge Nilüfer oldu. Bu anlamda, hem ilçede yaşayan vatandaşlarımızın hem de müteahhitlerin sorunlarının çözümü, Nilüfer ve Bursa’ya fayda sağlayacaktır. Bu sorunların çözümü için gerekli hamlelerin yapılmasını ve ortak akılla hareket edilmesini arzuluyoruz. İMSİAD olarak bu problemlerin giderilmesi için elimizi taşın altına koymaya hazırız” dedi.

Kentsel dönüşümde yaşanan sıkıntıların hem vatandaşları hem de müteahhitleri mağdur ettiğine dikkat çeken Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ise, “Mağdur vatandaşlarımızın sorunlarını gidermek için elimizden geleni yapıyoruz. Umarız ki en kısa zamanda somut adımlar atarak bu sorunları gideririz” diye konuştu.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam