İngiltere'ye kaçan Prenses Haya, korumasına mı aşık? | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

29 Mart 2024 - 10:28
SON DAKİKA

İngiltere’ye kaçan Prenses Haya, korumasına mı aşık?

Dubai Şeyhi Muhammed el Maktum’un eşi Prens Haya’nın İngiltere’ye kaçma nedeni tartışılırken, Prenses’in İngiliz korumasıyla aşk yaşadığı ve bu ilişkinin kocası tarafından öğrenildiği iddia edildi.

Son Güncelleme :

06 Temmuz 2019 - 15:18

reklam
İngiltere’ye kaçan Prenses Haya, korumasına mı aşık?
reklam

Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkan Yardımcısı Şeyh Muhammed bin Raşit Al Maktum’un (69) eşi Prenses Haya’nın (45), kocasını terk ettiği, İngiltere’nin başkenti Londra’ya kaçtığı iddia edilmişti.

Şeyh’in altı eşinden biri olan Prenses Haya’nın Londra’da saklandığı, ancak hayatından endişe ettiği bildirilmişti.

İngiliz basınında yer alan yeni iddia, Prenses Haya’nın İngiliz korumasıyla arasında bir ilişki olduğu ve bu ilişkinin el Maktum tarafından öğrenilmesi sonucu Prenses’in ülkeyi terk ettiği şeklinde.

Ayrıca Prenses’in İngiliz korumaya pahalı hediyeler de aldığı belirtiliyor.

Öte yandan İngiltere’deki ünlü Ascot At Yarışlarında sık sık Kraliçe 2. Elizabeth ile sohbet ederken görüntülenen, Yarış atları ve İngiltere’de bir yarış atı çiftliği de bulunan Şeyh Muhammed’in 15 yıllık eşi Prenses Haya’ya karşı İngiltere’de dava açtığını duyuruldu.

Londra’da 30 Temmuz’da gerçekleştirilecek duruşmada Dubai Şeyhi ve Prenses Haya, çocuklarının velayeti için karşı karşıya gelecek.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam