İşte Bursalıların 80 milyonluk hayalleri… | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

23 Nisan 2024 - 08:50
SON DAKİKA

İşte Bursalıların 80 milyonluk hayalleri…

Milli Piyango’nun yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye tam 80 milyon TL. Milyonlarca insanın hayalini süsleyen bu rakama sahip olabilmek için şanslı bilet ya da biletleri satın almak gerekiyor. enBursa.com’un ‘Kırmızı Mikrofon’u Bursa sokaklarında hayallerinin peşinde koşarak soluğu bilet bayiilerinde alan vatandaşların nabzını tuttu. En çok hangi bilet satılıyor, insanlar neden zengin olmak istiyor?

reklam
İşte Bursalıların 80 milyonluk hayalleri…
Son Güncelleme :

09 Aralık 2019 - 11:10

reklam

Çeyrek biletler 20 TL’den, yarım biletler 40 TL’den tam biletler ise 80 TL’den satılıyor.

Bursa’da her yıl olduğu gibi bu yılbaşı öncesinde de tüm biletlere ilgi var. Ancak çeyrek bilet yine başı çekiyor.

Peki, büyük ikramiye size çıkarsa ne yaparsınız?

‘Kırmızı Mikrofon’a konuşan Bursalıların pek çoğu umut fakirin ekmeği misali zengin olacağına pek inanmasa da sansını denemekten geri durmuyor.

‘Bana çıkmaz ama’ ile başlayan cümleler genelde maddi sıkıntıların giderilmesi, aile bireylerinin refaha ulaşması gibi nisbeten küçük hayallerle devam ediyor.

Hayaller küçük ama miktar büyük.

İşte Bursalıların 80 milyonluk hayali…

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam