İşte Bursa'nın yeni emniyet müdürü | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

16 Nisan 2024 - 21:33
SON DAKİKA

İşte Bursa’nın yeni emniyet müdürü

Yaklaşık 6 aydır boş bulunan Bursa Emniyet Müdürlüğüne beklendiği gibi Diyarbakır Emniyet Müdürü Tacettin Aslan atandı. Aslan, 2002 yılında da Bursa’da görev yapmıştı. İşte Tacettin Aslan’ın özgeçmişi…

reklam
İşte Bursa’nın yeni emniyet müdürü
Son Güncelleme :

20 Eylül 2019 - 9:20

reklam

Osman Ak’ın nisan ayında Ankara’ya alınmasından beri vekaleten yürütülen Bursa Emniyet Müdürlüğü görevine Tacettin Aslan atandı.

Aslan’ın Bursa için en güçlü aday olduğunu enbursa.com nisan ayında yazmıştı.

Tacettin Aslan, 2002 yılında da Bursa’da görev yapmıştı.

İŞTE O HABER…

TACETTİN ASLAN KİMDİR?

1964 yılında Kırklareli ilinin Babaeski ilçesinde doğdu. İlkokul ve ortaokul öğrenimini İstanbul ilinde tamamladıktan sonra, 1983 yılında Polis Koleji’nden, 1987 yılında ise Polis Akademisi’nden mezun olarak İstanbul ilinde göreve başladı. Sırasıyla Batman, Ankara, Bursa, Hakkâri İli Şemdinli İlçesi ile Trabzon, Çanakkale illerinde çeşitli rütbe ve kademelerde görev yaptı. 2010 yılında 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü rütbesine terfi ederek Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda görevlendirildi. 25 Ekim 2016 tarihli Resmi Gazete’ de yayınlanan 2016/682 sayılı karar ile Diyarbakır İl Emniyet Müdürü olarak atandı.

Aslan, bugün Resmi Gazete’de yayınlanan 2019/320 sayılı kararla da Bursa’ya atandı.

Aslan, evli ve 2 kız çocuğu babası.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam