James Bond ameliyat olacak | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

29 Mart 2024 - 10:50
SON DAKİKA

James Bond ameliyat olacak

25’incisi çekilen James Bond serisinde beşinci kez 007 karakterini canlandıran Daniel Craig, sette geçirdiği kaza sonrası ayak bileğinden operasyon geçirecek.

Son Güncelleme :

24 Mayıs 2019 - 8:48

reklam
James Bond ameliyat olacak
reklam

James Bond serisinin 25’inci filmini çekerken sette kaza geçiren Daniel Craig, ameliyat olacak.

Jamaika’daki sette yaralanan ve ayak bileğinden küçük bir operasyon geçireceği açıklanan Craig iyileşene kadar çekimler durdurulacak. Operasyon sonrası Craig’in iki hafta dinleneceği açıklandı.

Sete ara verilmesine rağmen filmin vizyon tarihinde herhangi bir değişiklik yapılmadı. Film yine Nisan 2020’de vizyonda olacak.

51 yaşındaki İngiliz oyuncu, bu ayın başında sette geçirdiği kaza sonucu yaralanmıştı. Craig’in bir koşma sahnesini çekerken ayak bileğinden yaralandığı duyurulmuştu.

Öte yandan Cary Joji Fukunaga’nın yönetmenliğini üstlendiği ve 25’incisi çekilen James Bond filminin adı henüz açıklanmadı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam