Julio Iglesias'ın babalık davasında karar verildi | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

20 Nisan 2024 - 01:24
SON DAKİKA

Julio Iglesias’ın babalık davasında karar verildi

İspanya’da mahkeme ünlü sanatçı Julio Iglesias’ın 30 yıldır devam eden babalık davasında kararı açıkladı. 8 çocuğu olan 75 yaşındaki Iglesias’ın, 43 yaşındaki bir adamın da babası olduğu kesinleşti.

Son Güncelleme :

10 Temmuz 2019 - 19:07

reklam
Julio Iglesias’ın babalık davasında karar verildi
reklam

Julio Iglesias’ın DNA testi yaptırmasını reddetmesiyle 30 yıldır devam eden davada bugün karar verildi. Mahkeme, 1976’da Portekizli dansçı Maria Edite Santos”un oğlu olan Javier Sanchez-Santos’u, Iglesias’a karşı açtığı babalık davasında, haklı buldu. Ancak mahkeme kararı temyiz edilebilir.

Müzik dünyasının ünlü ismi Enrique Iglesias’ın da aralarında bulunduğu 8 çocuk babası ve 14 dilde 300 milyondan fazla satış yapan 75 yaşındaki Julio Iglesias, en çok satan Latin sanatçısı unvanına sahip.

Iglesias’ın Hollandalı manken eşi Miranda Rijnsburger’den 3 oğlu ve ikiz kızları, Isabel Preysler’den de evlilik dışı Chabeli, Enrique ve Julio isimli 3 çocuğu bulunuyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam