Kanola tarlası fotoğraf stüdyosuna döndü | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Nisan 2024 - 19:38
SON DAKİKA

Kanola tarlası fotoğraf stüdyosuna döndü

Uludağ Üniversitesi tarafından 350 bin metrekare alana ekilen kanola bitkisi çiçek açtı. Kanola tarlası muazzam görüntüsüyle öğrencilerin ve Bursalıların fotoğraf stüdyosuna dönüştü.

reklam
Kanola tarlası fotoğraf stüdyosuna döndü
Son Güncelleme :

08 Mart 2019 - 2:46

reklam

 Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi, eğitim, araştırma maksadıyla 350 bin metrekarelik alana yağ bitkisi olan ekti. Bahar ayının gelmesiyle birlikte bitkisi çiçek açtı, kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.

tarlasını fotoğraf stüdyosuna çeviren öğrenciler ve Bursalılar bol bol fotoğraf çekti. UÇSUZ BUCAKSIZ SARI BİR HALI GİBİ tarlasında fotoğraf çektiren Okay ve Ece çifti de “Burada baharla birlikte bir renk cümbüşü yaşanıyor. Burası gökyüzünden uçsuz bucaksız sarı bir halı gibi görünüyor.

Çiçekler açtığından beri tarlanın önünden her geçişimizde burada fotoğrafımız olmasını istediğimizi belirtiyorduk. Bugün itibariyle bu düşüncemizi gerçekleştirdik, mutluyuz” dediler. Okay ve Ece çiftinin fotoğraflarını çeken 16Burada Fotoğraf ekibi üyesi Yakup Altan ve İlknur Parlak’da çiftlerin mutlu günlerini fotoğrafladıklarını belirterek “Bahar Bursa’da etkisini göstermeye başladı” dedi

Bizler düğün çekiminin yanı sıra, güzel bir anı oluşturmak isteyen çiftlerin de fotoğraflarını çekiyoruz. Uludağ Üniversitesi’nin ektiği kanola tarlası da bizim ve çiftlerimizin mutlu anlar oluşturabileceği alanlardan birisi” dediler.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam