'Kara kış'ta akla ilk gelen: Beyaz Göl | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

16 Nisan 2024 - 23:17
SON DAKİKA

‘Kara kış’ta akla ilk gelen: Beyaz Göl

Sonbaharı geride bırakıp kışı hissetmeye başladığımız şu günlerde doğaseverlerin aklında “acaba nereye gitsem?” sorusu olmazsa olmaz. Kış denilince akıllara ilk gelen doğa harikası ise Abant Gölü… Meşhur fotoğraflarını görmeyen neredeyse yoktur demek mümkün…

reklam
‘Kara kış’ta akla ilk gelen: Beyaz Göl
Son Güncelleme :

02 Mart 2019 - 2:47

reklam

Abant Gölü, Bolu şehir merkezine yaklaşık 35 km mesafe uzaklıkta bulunuyor. Göl, her mevsim Türkiye’nin dört bir yanından ziyaretçi ağırlıyor fakat kışları bir başka güzel. Derinliği 20 metre olan gölün kapladığı yüzey ise 125 hektar…

Peki Abant Gölü’nü neden görmeliyiz. Beyaz Göl bize neler vaadediyor?

• Beyaz mevsimde katılacağını günübirlik turlarla göl kenarında huzur dolu yürüyüşler yapabilirsiniz.

• Tur kayağı ile gölü çevreleyen yüksek kesimlerdeki yaylaları görebilirsiniz.

• Karaçam, göknar ve kayın ağaçlarının egemen olduğu ormanlarda kış yürüyüşü ile birlikte tavşan, tilki gibi hayvanlara rastlayabilirsiniz.

• Olağanüstü görüntüler eşliğinde kış kampçılığı yapabilirsiniz.

• Kışları yolları kapalı olsa da yapacağınız bir performans yürüyüşü sonrası karlar altındaki yayla evlerini görebilir, burada harika fotoğraflar çekebilirsiniz. Tabi bu etkinliklerin bir çoğunu gerçekleştirmek için kış malzemeleri edinmek gerektiğini söylemeden geçemeyiz. Abant Gölü sizlere, etkinliğiniz boyunca en güzel yanlarını cömertçe açacaktır.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam