Karacabey Boğazı otoyolla buluşacak | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

24 Nisan 2024 - 16:48
SON DAKİKA

Karacabey Boğazı otoyolla buluşacak

İstanbul-Bursa-İzmir otoyolunun Karacabey Boğazı’na bağlanması için ilk adım atıldı. Karayolları proje hazırlığına başladı.

reklam
Karacabey Boğazı otoyolla buluşacak
Son Güncelleme :

12 Ağustos 2019 - 13:16

reklam

Olay gazetesi Başyazarı Ahmet Emin Yılmaz’ın aktardığına göre, AK Parti Bursa Milletvekili Dr. Mustafa Esgin, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ve Karayolları Bölge Müdürü Mehmet Aşık, bölgede inceleme yaptı.

Esgin, Karacabey Boğazı’nı otoyolla buluşturması planlanan projeye ilişkin şunları söyledi:

‘YOL YENİDEN YAPILACAK’

“Otoyolun açılmasıyla birlikte Karacabey önemli bir kavşak noktası haline geldi. Bu da Karacabey Boğazı yolunun önemini arttırdı. Şimdi Boğaz’ı otoyolla buluşturacak bir çalışmayı Karayolları’mız başlatıyor. Seyran Kavşağı’ndan Karacabey Boğazı’na kadar yol yeniden yapılacak. Seyran-Akçasusurluk arasından ziyade 28 kilometrelik yolla Boğaz otoyolla buluşacak. O süreç başladı.”

‘BOĞAZ TURİZME KAZANDIRILACAK’

“Karayolları proje hazırlığına başladı. Bizler de önümüzdeki yılın programına alınması için takipçisi olacağız. Bölgedeki incelemelerimiz sırasında Akçasusurluk, Boğazköy, Bayramdere, Kurşunlu muhtarlarımızla bir araya geldik. Onlar da çalışmalara tam destek veriyorlar. Biz de talep ve beklentilerini aldık. Karacabey turizm açısından gelişen bir bölgemiz. Bugüne kadar değerleri saklı kaldı, ama bu yolla Karacabey Boğazı’nı turizme kazandıracağız.”

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam