Kdz. Ereğli'de Koray Avcı ve Yıldız Tilbe rüzgarı | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 09:26
SON DAKİKA

Kdz. Ereğli’de Koray Avcı ve Yıldız Tilbe rüzgarı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bu yıl 21.’si düzenlenen Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk, Kültür ve Sanat Festivali’nin son gününde ünlü sanatçılar Koray Avcı ve Yıldız Tilbe sahne aldı.

Son Güncelleme :

08 Temmuz 2019 - 8:42

reklam
Kdz. Ereğli’de Koray Avcı ve Yıldız Tilbe rüzgarı
reklam

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından bu yıl 21.’si düzenlenen Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk, Kültür ve Sanat Festivali’nin son gününde ünlü sanatçı Koray Avcı sahne aldı. Yaklaşık iki saat boyunca sahne alan ünlü sanatçıya, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık çeşitli hediyeler verdi. Sanatçı, “Hoş geldin, Sen, Keskin Bıçak” şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Bir ara eline tarak alarak saçını tarayan Koray Avcı, kadına şiddete tepki gösterdi.

Koray Avcı’nın ardından Yıldız Tilbe sahne aldı. Ünlü sanatçı sahneye çıktığında büyük ilgi gördü. Ünlü sanatçı konserin açılışını “Dellikanlım” şarkısı ile yaptı. Konsere gelen binlerce vatandaş hep bir ağızdan şarkılara eşlik etti. Tilbe, “Dur Sana Şöyle Bir Bakayım” ” Çabuk Olalım Aşkım” isimli parçalarını seslendirdi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık’ın çiçek ve elpek bezinden şal hediye ettiği sanatçı yaklaşık iki saat sahnede kaldı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam