Kelly Brook tanınmayacak halde | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

29 Mart 2024 - 14:06
SON DAKİKA

Kelly Brook tanınmayacak halde

Kilo alan ünlüler kervanına ünlü model ve televizyon yıldızı Kelly Brook, eklendi. İki beden birden büyüyen Boork patates kızartması yüzünden kilo aldığını itiraf etti.

Son Güncelleme :

09 Temmuz 2019 - 9:20

reklam
Kelly Brook tanınmayacak halde
reklam

İngiliz model, sunucu ve radyocu Kelly Brook, dün öğleden sonra Londra sokaklarında görüntülendi.

Dört yıldır birlikte olduğu sevgilisi Jeremy Parisi ile birlikte görüntülenen Brook’un kilo aldığı gözlerden kaçmadı. Brook, kilolarını gizlemek için gömlek tarzı salaş bir elbise giymişti.

Öte yandan Brook, kilo alma nedenini de açıkladı.

Son dönemde bir kez daha 40 bedenden 44 bedene çıkan yani iki beden birden büyüyen Brook, bunun nedeninin sık sık tükettiği patates cipsi ve yediği tatlılar olduğunu söyledi. Dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak nitelendirilen Brook “Kilo aldığımın farkındayım, bunu inkar etmem” dedi. Güzel yıldız kısa bir süre önce sağlıklı beslenmeye başladığını ve porsiyonlarını küçülterek yediklerini denetim altına aldığını da sözlerine ekledi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam