Kılıçdaroğlu'ndan Türkyılmaz'a tam destek | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 22:10
SON DAKİKA

Kılıçdaroğlu’ndan Türkyılmaz’a tam destek

Bursa Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Görüşmede Kılıçdaroğlu’ndan Mudanya Belediyesi’nin çalışmalarına övgü geldi.

reklam
Kılıçdaroğlu’ndan Türkyılmaz’a tam destek
Son Güncelleme :

02 Kasım 2019 - 13:10

reklam

CHP’li Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Ankara’da temaslarda bulundu.

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu ile birlikte CHP Genel Merkezine giden Türkyılmaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Türkyılmaz, “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile Genel Merkez’de bir araya geldik. Her zaman desteğiyle yanımızda olduğunu belirterek, Genel Merkezimizin desteğinin de bizlerle olduğunu iletti. Bursa Milletvekilimiz Nurhayat Altaca Kayışoğlu ile birlikte Mudanya’mızdaki çalışmalarımızı ve projelerimizi aktardığımız Genel Başkanımıza, yereldeki iktidarımızı genele taşıyacağımıza dair söz verdik. Güzel ülkemizin tüm kentleri sosyal demokratlar tarafından yönetilmeyi ve sosyal belediyeciliğin ayrıcalıklarını yaşamayı hak ediyor. “

Türkyılmaz’in ziyaretiyle ilgili ayrıntılar da Olay gazetesi Başyazarı Ahmet Emin Yılmaz’ın bugünkü köşesinde yer aldı. Yılmaz’ın “Türkyılmaz’a Kılıçdaroğlu morali: Projeler çok güzel, yanındayım!” başlıklı yazısı şöyle:

“Aslında… CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz arasında gözlenen bağ yeni değil.

Bu bağ…

Geçen dönem oluştu. 31 Mart seçimi öncesi Türkyılmaz’ın yeniden Mudanya Adayı gösterilmemesi için yoğun girişimlere Kılıçdaroğlu kulak vermedi.

Sonrasında…

Aralarındaki bağ da giderek güçlenen bir diyaloğa dönüştü.

Nitekim…

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz sık sık Ankara’ya gidiyor ve neredeyse her gidişinde Kılıçdaroğlu’nu da ziyaret ediyor.

Bu ziyaretlerde de hem Mudanya’da yapılanları anlatıyor, hem projeleri hakkında bilgi veriyor.

Yine öyle oldu…

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu ile birlikte Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettiğinde geniş kapsamlı bir bilgilendirme yaptı.

Önce…

Mudanya’da ilk kez düzenlenen Kitap Fuarı hakkında bilgi verdi.

Özellikle de…

Suriyeli sığınmacıların sorunlarıyla çözüm önerilerinin masaya yatırıldığı Türkiye’nin Dış Politikası ve Mültecilik-Gelenler, Gidenler ve Kalanlar temalı fuar sonuç bildirgesini takdim etti.

Ardından…

Tarihi Kentler Birliği tarafından Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma konulu proje yarışmasında Myrleia Antik Kentie Arkeoparkı ile Tirilye Sanat Evi ve Kumyaka Çevre Sağlıklaştırma projelerine verilen Jüri Özel Ödülü’nü anlattı. Tarihi kent kimliğini korumak için attıkları adımları hakkında bilgi verdi.

Yanı sıra…

Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi, Zübeyde Ana Çocuk Akademisi, Taş Mektep Resterasyonu, Kumyaka Çevre Sağlıklaştırma Projesi, Myrleia Arkeoparkı projelerindeki son durumu görseller eşliğinde anlattı.

Sonra da…

Temelini Kılıçdaroğlu’nun attığı Zübeyde Ana Çocuk Akademisi açılışına davet etti. Kılıçdaroğlu da açılış daveti için “Seve seve gelirim” dedikten sonra şunu söyledi:

‘Hayri Başkan, Mudanya Belediyesi olarak sosyal demokrat belediyeciliğin en güzel örneklerini veriyorsunuz. Projeler çok güzel, ben de desteğimle her zaman yanınızdayım. Genel Merkez olarak destekliyoruz.'”

GENEL BAŞKAN YARDIMCILARINA ZİYARET

Türkyılmaz ve Altaca Kayışoğlu, CHP Genel Merkezinde Dış Politikadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’u da ziyaret etti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam