Korkunç son yaklaşıyor! Peki Bursa'daki toplanma alanları nerede? | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Nisan 2024 - 12:10
SON DAKİKA

Korkunç son yaklaşıyor! Peki Bursa’daki toplanma alanları nerede?

İstanbul’da meydana gelen 5,8 büyüklüğündeki depremin ardından depreme ne kadar hazırlıklı olduğumuz ve deprem toplanma alanları tartışılırken, Nilüfer Belediyesi deprem toplanma alanları ile ilgili güncellenmiş listeyi kamuoyu ile paylaştı.

reklam
Korkunç son yaklaşıyor! Peki Bursa’daki toplanma alanları nerede?
Son Güncelleme :

01 Ekim 2019 - 18:17

reklam

2017 yılında kurulan ve her yıl yaklaşık 5000 kişiye temel afet bilinci eğitimlerinin verildiği Nilüfer Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi’nde çalışmalarını sürdüren Nilüfer Belediyesi, 22 adet Deprem Öncü Hareketlerini İzleme İstasyonunda da yer hareketlerini izliyor.

Öte yandan nüfusu en yoğun 27 mahallede bulunan Mahalle Afet İstasyonları’nda da her ay düzenli bakım çalışması yapılıyor. Bu istasyonlarda deprem olduğunda civardaki insanların kullanabileceği basit tahkimat malzemeleri ile battaniye vb. malzemeler bulunuyor.

Gönüllü ve deneyimli bir arama kurtarma derneği de olan Nilüfer’in deprem toplanma alanları şöyle;

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam