Kylie Minogue gözyaşlarını tutamadı | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

24 Nisan 2024 - 06:30
SON DAKİKA

Kylie Minogue gözyaşlarını tutamadı

Meme kanseri teşhisi konulmasından 14 yıl sonra ilk kez Glastonbury Festivali’nde sahne alan Kylie Minogue, “Keşke her şey daha farklı olsaydı” diyerek ağladı.

Son Güncelleme :

01 Temmuz 2019 - 10:37

reklam
Kylie Minogue gözyaşlarını tutamadı
reklam

Pop müziğin dünyaca ünlü ismi Kylie Minogue, 14 yıl aradan sonra ilk Glastonbury Festivali konserini verdi.

51 yaşındaki şarkıcı, 2005 yılında meme kanseri teşhisi konulmasıyla hem Glastonbury performansını hem de o yılki turnesini iptal etmek zorunda kalmıştı.

Ameliyat olan ve ardından kemoterapi gören Minogue, uzun yıllar Glastonbur’ye sahne alamamıştı.

İngiltere’nin Glastonbury şehrindeki Worthy Çiftliği’nde yapılan dünyanın en büyük açık hava festivalinde, Minogue, 100 bin kişilik kalabalığa, “Keşke her şey daha farklı olsaydı, ama hayat böyle” dedi.

Ünlü şarkıcı, 75 dakika süren sahne performansında duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarını tutamadı.

Konser esnasında Coldplay solisti Chris Martin’i sahneye davet eden Minogue, Martin ile birlikte Can’t Get You Out Of My Head şarkısını seslendirdi.

Minogue, Avustralyalı şarkıcı Nick Cave ile de Where The Wild Roses Grow şarkısına düet yaptı.

Konser esnasında beş kıyafet giyen Minogue’un en göz alıcı kıyafeti, 50 bin sterlin değerindeki Kolchagov Barba tasarımı altın rengi elbise oldu.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam