Margot Robbie: 'Pişman değilim, çünkü 18 yaşındaydım, eğleniyordum' | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

29 Mart 2024 - 07:33
SON DAKİKA

Margot Robbie: ‘Pişman değilim, çünkü 18 yaşındaydım, eğleniyordum’

Ünlü oyuncu Margot Robbie, 18 yaşındayken giydiği ilk kırmızı halı elbisesi hakkında, “Pişman değilim, çünkü 18 yaşındaydım, eğleniyordum” yorumunu yaptı.

Son Güncelleme :

01 Mart 2019 - 11:51

reklam
Margot Robbie: ‘Pişman değilim, çünkü 18 yaşındaydım, eğleniyordum’
reklam

Dünyanın en güzel kadınları arasında gösterilen, son dönemin beyazperdede yükselen yıldızı Margot Robbie, kırmızı halı itirafında bulundu.

Vogue Türkiye’nin Mart 2019 sayısına konuk olan 28 yaşındaki Avustralyalı oyuncu, kırmızı halıda giydiği ilk elbiseyi anlattı.

“HAYATIMDAKİ EN ÖNEMLİ ŞEYDİ”

“18 yaşındaydım. Emmy’nin Avustralya’daki karşılığı Logie ödülüne aday gösterilmiştim. Beklediğim andı, hayatımdaki en önemli şeydi. O yüzden elbiseye çok özendim” diyen Robbie, elbisesini, “Önü çok kısa, arkası uzun, çok katlı, çok renkli parlak kumaştandı. Renkleri; turuncu, siyah, turuncu, siyah diye gidiyordu. Arkada kocaman bir kurdelesi vardı. Saçlarım gölgeliydi, bronzdum. Böyle bir görünümdü işte” diye anlattı.

PİŞMAN DEĞİLİM”

“Pişman değilim, çünkü dedim ya 18 yaşındaydım, eğleniyordum” diyen ünlü oyuncu, “Hayatımın bundan sonraki döneminde sıkıcı giyinebilirim” dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam