Milletvekillerinden enBursa.com'a büyük övgü | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 18:35
SON DAKİKA

Milletvekillerinden enBursa.com’a büyük övgü

Yeni yayın dönemine ‘Merhaba’ diyen enBursa.com’un güçlendirdiği kadrosu ve yayın anlayışını tanıttığı törene çok sayıda milletvekili katıldı. Bursa’nın Ankara’daki temsilcileri enBursa.com’a yeni yayın döneminde başarılar diledi.

reklam
Milletvekillerinden enBursa.com’a büyük övgü
Son Güncelleme :

16 Kasım 2019 - 19:10

reklam

Bursa medyasına yeni bir soluk getiren enBursa.com’un Nilüfer Konak Mahallesi Oğuz Sokak’taki yeni yerinde gerçekleşen yeni yayın dönemi tanıtım toplantısına kentin farklı dinamiklerini temsil eden çok sayıda davetli ile birlikte AK Parti, CHP ve İYİ Parti milletvekilleri de katıldı.

Tanıtım toplantısında AK PARTİ Bursa Milletvekilleri Refik Özen, Mustafa Esgin ve Atilla Ödünç, CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık ve Bursa Milletvekilleri Erkan Aydın, Nurhayat Altaca Kayışoğlu ve Yüksel Özkan ile İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, enBursa.com ailesini yalnız bırakmadı.

TBMM’de Bursa’yı temsil eden vekiller enBursa.com’a güçlendirdiği kadrosuyla yeni yayın döneminde başarılar diledi.

Bursalı vekiller kenti ve kentliyi ilgilendiren konuların gündeme getirilmesinde en.Bursa.com’un tarafsız ve kamu yararı gözeten bakış açısıyla önemli bir işlevi yerine getireceğine olan inançlarını dile getirdi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam