Mudanya Belediyesi'nden ücretsiz sağlık taraması | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

29 Mart 2024 - 06:16
SON DAKİKA

Mudanya Belediyesi’nden ücretsiz sağlık taraması

Mudanya Belediyesi, mahalleye dönüşen 36 köyde ücretsiz sağlık taraması başlattı.

reklam
Mudanya Belediyesi’nden ücretsiz sağlık taraması
Son Güncelleme :

28 Ekim 2019 - 18:17

reklam

Mudanya Belediyesi, Mudanyalıların refah seviyesini artırmak için yeni bir sosyal belediyecilik örneğine daha imza attı. Zeytin Dalı ve Uğur Böceği ekipleri, her gün bir köyde sağlık taraması yapıyor. Mudanya’nın mahalleye dönüşen 36 köyünde başlatılan şeker, tansiyon ölçümü, kadın, erkek kuaför ve diyetisyen hizmeti ile ortaya çıkabilecek sağlık problemlerinin önceden belirlenmesi ve mevcut sağlık problemlerinin belirlenmesi hedefleniyor.

Ücretsiz sağlık taramasının yeni durağı Akköy oldu. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Akköylülerle bir araya gelirken, “Sağlık ve eğitim, bizler için her şeyin ötesinde.
Mudanyalı hemşehrilerimizin huzuru ve mutluluğu adına sosyal demokrat belediyeciliğin en güzel örneklerini sunmaya devam ediyoruz. Geldiğimiz süreçte Mudanya’da kimse kimsesiz kalmıyor, hiçbir çocuk yatağa aç girmiyor. Mudanyalılar için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam