Mudanya Zafer Bayramına hazır! | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 12:48
SON DAKİKA

Mudanya Zafer Bayramına hazır!

Mudanya Belediyesi, Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazanılan Büyük Zafer’in 97. yıl dönümünde, muhteşem bir kutlamaya daha ev sahipliği yapacak. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında, her bir kilometresi Atatürk İlkeleri’ni temsil eden 6 kilometrelik Zafer Yürüyüşü’nün ardından Türkiye’nin sevilen gruplarından Mor ve Ötesi bayram coşkusuna ortak olmak isteyenlerle buluşacak.

reklam
Mudanya Zafer Bayramına hazır!
Son Güncelleme :

29 Ağustos 2019 - 0:20

reklam

Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazanılan Büyük Zafer, Mudanya’da adına yakışır bir şekilde kutlanacak. 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da Mustafa Kemal Atatürk’ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz’u anmak üzere tüm yurtta kutlanan Zafer Bayramı coşkusu, Mudanya’yı saracak. Güzelyalı Atatürk Parkı’ndan Mütareke Meydanı’na 6 kilometrelik “Zafer Yürüyüşü” düzenlenecek. Her bir kilometre Atatürk’ün Laiklik, İnkılâpçılık, Devletçilik, Milliyetçilik, Halkçılık ve Cumhuriyetçilik ilkelerini temsil edecek. Mütareke Meydanı’nda son bulacak yürüyüşün ardından Türkiye’nin sevilen gruplarından Mor ve Ötesi bayram coşkusuna ortak olmak isteyenlerle buluşacak.

ZAFER BİZİM!

30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu Mudanya’da yaşatacaklarının altını çizen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, tüm Bursalıları Mütareke Meydanı’na davet etti.

Unutturulmaya çalışılan milli bayramların Mudanya’da her zaman coşku ile kutlandığını dile getiren Başkan Türkyılmaz, “Biz, memlekete hizmet etmek için sevmeyi, sevgimizi umudumuzla, emeğimizle, sabrımızla büyütüp paylaşmayı Atamızdan öğrendik. Büyük zaferden bu yana, kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, çocuğuyla, çiftçisiyle, emekçisiyle her birimiz zaferlerimizi O’na borçluyuz. 30 Ağustos, 97 yıl sonra da Atamızın gösterdiği hedefe durmadan yürüyenlerin, üretenlerin, demokrasiye inananların, birlikte mücadele edenlerin bayramıdır. Biliriz ki; “Zafer, ‘zafer benimdir’ diyebilenindir…” Gelin, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Mudanya’da bizi biz yapan zaferlerimizi birlikte haykıralım… Çünkü zafer bizim , milli bayramlar hepimizin. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun” dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam