Mudanya'da Gençleşen Türküler coşkusu | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 17:14
SON DAKİKA

Mudanya’da Gençleşen Türküler coşkusu

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kültür Şube Müdürlüğünün Gençleşen Türküler Proje Topluluğu işbirliğinde düzenlediği Mudanya’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 97nci Yılı kapsamındaki Kahramanlık Türküleri ve Şiirleri Kutlama Konseri büyük ilgi ve katılımla gerçekleştirildi.

reklam
Mudanya’da Gençleşen Türküler coşkusu
Son Güncelleme :

17 Eylül 2019 - 12:20

reklam

Mudanya Hasanbey Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe katılan Mudanyalılar alkışlar ve Türk bayraklarıyla eserlere eşlik etti. Ulu Önder Atatürk’ün sevdiği türkülerden Vardar Ovası’nı seslendiren Mudanyalı genç yetenek Tuna Tepecik’in yorumu Mudanyalı sanatseverlerden büyük övgü alırken, Bursalı genç sanatçılardan Osmancan Takmaklı, Selin Çavuş ve Kadir Tekin’in yorumları da seyircilerden tam not aldı.

Kutlamanın coşkusu Ölürüm Türkiye’m ve Şehitler Ölmez kahramanlık türküleriyle zirve yaptı. Gecenin sonunda şef Erdinç Ertüzün’e çiçek takdim eden Kültür Şube Müdürü Yusuf Sevinç, kültürel, sanatsal ve müzikal faaliyetlerin ilçelerde de artarak devam edeceğini söyledi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam