Mustafa Bozbey: Bu iddialara kahkaha ile gülerim | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

29 Mart 2024 - 09:23
SON DAKİKA

Mustafa Bozbey: Bu iddialara kahkaha ile gülerim

CHP’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’den beklediğini bulamadığı ve kendisine yakın başka bir ismi başkanlığa getirmek için operasyon talimatı verdiği iddiaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bozbey, “Bu iddialara güler geçerim, hatta kahkaha atarım. Bunu söyleyenler asıl tezgahı kuranlardır” dedi.

reklam
Mustafa Bozbey: Bu iddialara kahkaha ile gülerim
Son Güncelleme :

22 Kasım 2019 - 14:20

reklam

CHP’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’den beklediğini bulamadığı ve kendisine yakın başka bir ismi başkanlığa getirmek için operasyon talimatı verdiği iddiaları ile ilgili enBursa.com’a çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Bu iddialara güler geçerim, hatta kahkaha atarım” diyen Bozbey’in, “Bunu söyleyenler asıl tezgahı kuranlardır” sözleri dikkat çekti.

Bozbey, bazı Nilüfer Belediye Meclisi üyeleri ile birlikte Turgay Erdem’e operasyon çekmeye hazırlandığı iddiaları ile ilgili enBursa.com’a özel açıklamalar yaptı.

“Her şeyden önce Turgay Erdem benim arkadaşım” diyen Bozbey, iddiaları ortaya atanların farklı amaçlar güttüklerini söyleyerek şöyle konuştu:

‘ARAMIZI AÇMAYA ÇALIŞIYORLAR’

“Bu iftiralar çok çirkin şeyler. Turgay Erdem benim arkadaşım. Bu tür iddialara ben güler geçerim. Bu iddiaları ortaya atanların kimler olduğu belli, toplum biliyor onları. Turgay Erdem ile benim iyi olduğumu gördüklerinden ve oraya yanaşamadıklarından bizim aramızı açma hedefini güdüyorlar.”

‘BU İDDİALARA KAHKAHA ATARIM’

Bozbey, şöyle devam etti:

“Bu iddialara güler geçerim. Gerçekten kahkaha atarım yani. Asla böyle bir şey olamaz. Zaten bana yakışmaz.”

‘BUNU SÖYLEYENLER TEZGAHI HAZIRLAYANLARDIR’

İddiaların Erdem ve kendisinin arasını açmak için tezgahlandığını savunan Bozbey, Turgay Erdem’in yanında olduğunu belirterek, “Bunu söyleyenler tezgahı hazırlayanlardır. Turgay Erdem ile 15 yıl beraber çalıştık. Bizim de tavsiyemiz üzerine halkın oyunu alarak seçilmiş bir arkadaşımızdır. Gayet de şu anda her şey iyi gidiyor. Daha iyi olması için yanındayız. Her zaman yanındayız. Turgay Erdem’e desteğim ve yanındayım.”

Bozbey ile arasının açık olup olmadığı konusunda Olay gazetesi Yazarı Mustafa Özdal’a konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ise şu ifadeleri kullandı:

TURGAY ERDEM: BOZBEY İLE ARAMIZDA HİÇBİR SORUN YOK

“Bozbey, benim eski belediye başkanım olmasından öte dostum. Aramızda hiçbir sorun yok.”

Erdem, belediyede yaşanan görev değişiklikleri ile ilgili ‘Bozbey’in ekibi tasfiye ediliyor’ yorumlarını da şu sözlerle değerlendirdi:

“20 yıl önce ilk dönem çok aktiftik ancak ilerleyen yıllarda verimlilik düştü. Farklı bir bakış açısına ihtiyaç vardı. Yerleri değişen personel benim zaten eski mesai arkadaşlarım.”

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam