Mustafa Bozbey'den Akkuş'a 'Erzurumlu' yanıtı | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

25 Nisan 2024 - 00:27
SON DAKİKA

Mustafa Bozbey’den Akkuş’a ‘Erzurumlu’ yanıtı

CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş’un yerel seçim sonuçlarını Bursa’daki Erzurum nüfusuna bağlaması tartışma yarattı. Akkuş’a, CHP’nin Bursa Büyükşehir Adayı Mustafa Bozbey’den de tepki geldi. i

reklam
Mustafa Bozbey’den Akkuş’a ‘Erzurumlu’ yanıtı
Son Güncelleme :

24 Ekim 2019 - 16:15

reklam

CHP’nin Bursa Büyükşehir Adayı Mustafa Bozbey’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“CHP Bursa İl Başkanı’nın Erzurumlu hemşerilerimizle ile ilgili söylediği sözleri dil sürçmesi olarak değerlendirmek istiyorum.

Çünkü biz hiç kimseyi ötekileştirmeyen bir anlayıştayız. Tüm Bursa, bizim toplumun tüm kesimlerine hiçbir ayırım yapmaksızın 20 yıl nasıl hizmet ettiğimizi çok iyi biliyor.

Onun içindir ki 20 yıldır toplumun tüm kesimleri her seçim dönemimizde bize sahip çıkmış, destek vermiştir:

CHP, sosyal demokrat parti olarak toplumun tüm kesimlerine eşit mesafededir ve kitle partisi olarak toplumun tüm kesimlerinin oyuna taliptir.

Onun içindir ki hiç kimseyi ötekileştirmeyen bir anlayışta olması gereken CHP yöneticilerinin bu konudaki hassasiyetlerinin en üst düzeyde olması sorumlulukları gereğidir.”

HÜSEYİN AKKUŞ NE SÖYLEMİŞTİ?

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam