Mustafa Bozbey'den çok sert açıklamalar | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

18 Nisan 2024 - 11:46
SON DAKİKA

Mustafa Bozbey’den çok sert açıklamalar

CHP’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Yıldırım ilçe kongresinde çok sert bir konuşma yaptı. Hiçbir CHP’linin bir başkasını ötekileştiremeyeceğini söyleyen Bozbey, “Halkın gönlündeki Mustafa Bozbey’i silemeyecekler” dedi.

reklam
Mustafa Bozbey’den çok sert açıklamalar
Son Güncelleme :

22 Aralık 2019 - 16:10

reklam

CHP’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Nilüfer Belediyesi’nin eski Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Yıldırım ilçe kongresinde son derece sert bir konuşma yaptı.

CHP Mustafakemalpaşa İlçe kongresinde söz hakkı tanınmayan Bozbey, Yıldırım kongresinde kürsüdeydi.

Bozbey’in hedefinde mevcut il yönetimi ve bazı milletvekilleri vardı.

Bozbey’in açıklamaları şöyle:

‘ÖTEKİLEŞTİRENLER CHP’Lİ OLAMAZ’

“CHP’li sosyal demokrattır, demokrattır, hiç kimseyi ötekileştirmeyendir. Cumhuriyetçidir, solcudur, ana ilkesi kimseyi ötekileştirmeyendir. Dinle, ırkla, mezheple, inançla hiç kimseyi ötekileştirmeyendir. Bunu yapan insanların CHP’de asla yeri olmamalıdır, olmamalıdır, olmamalıdır.”

‘NEFRET DİLİNİ KALDIRMALIYIZ’

“Hiç kimsenin cesaret edemediği bir zaman sürecinde Bursa’da ilk cemevinin temellerini atan kişiyim. Bunu bilsin onlar. Ben bu kadar dini inançlara saygılıyım. Bunu hazmedemediğim için, bu nefret dilini ortadan kaldırmak amacıyla bunları ifade ediyorum. Bizim barış ve sevgi dilini kullanmamız gerekiyor. İnsana insanca yaklaşmamız gerekiyor. Hatalarımız, kusurlarımız vardır, iyiliklerimiz de vardır. Bunları insan ölçeği çerçevesinde değerlendirip, sorgulamak ya da eleştirmek gerekir.

‘HALKIN GÖNLÜNDEKİ BOZBEY’İ SİLEMEYECEKLER’

“Halkın gönlündeki Mustafa Bozbey’i silemeyecekler silemeyecekler. Seçilen arkadaşlarımı kutluyorum, her zaman yanında olacağımı bir kez daha ifade etmek istiyorum.”

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam