Mustafa Bozbey'den flaş açıklamalar | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

25 Nisan 2024 - 09:44
SON DAKİKA

Mustafa Bozbey’den flaş açıklamalar

CHP’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey’den flaş açıklamalar geldi. CHP Osmangazi İlçe kongresinde konuşan Bozbey, isim vermeden CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş’u eleştirdi. Bozbey, “İlla Bozbey kazansın diye değil, CHP kazansın diye mücadele olmalıydı. Buna aykırı davrananlar için de gereğinin yapılması lazımdı” dedi.

reklam
Mustafa Bozbey’den flaş açıklamalar
Son Güncelleme :

14 Aralık 2019 - 15:10

reklam

CHP’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve eski Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Osmangazi İlçe kongresinde bir konuşma yaptı.

Mevcut il yönetimini eleştiren Bozbey’in açıklamaları şöyle:

‘KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEYECEK BİR YÖNETİM’

“Benim tabii tüzüğe göre konuşma hakkım yok. Divan’a teşekkür ediyorum. Bu da vefanın bir örneği. Yeni yönetime şimdiden başarılar diliyorum. İlk genel ve yerel seçimlerde kimseyi ötekileştirmeyecek bir yönetimi toplum bekliyor. Bazı konulara değinmek istiyorum.

‘CHP’Lİ, ADAYINA SAHİP ÇIKMAK ZORUNDADIR’

31 Mart seçimlerinde emek veren ve dürüstçe çalışan, sandıklara ‘benim namusumdur’ deyip sahip çıkan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. CHP’de siyaset yapıp tüzüğünü benimseyen herkesin CHP’nin adayına – kırgın olabilir – ama sahip çıkmak ve kazanması için mücadele etmek zorundadır. Bunu yapmalıdır.

‘CHP ÜYESİ KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEMELİ’

CHP üyesi kimseyi ötekileştirmeyen, hele hele başkan adayını ötekileştirmeyen yapıda olmalıdır. Tüzük de bunu emrediyor. Ya tüzüğe göre hareket edecek ya da orada bulunmayacak.

’31 MART RAPORU NEREDE?’

31 Mart ile ilgili neler olduğu konusunda bir rapor aldık mı, bu rapora göre analiz yaptık mı? Biz bu raporların sonucunda kendimizi de seçmenlerin nabzını da bina ve sandık sorumlularının yaşadıkları zorlukları da sorgulayacağız. Bu rapor olmazsa neyi ölçecek ve bir sonrakinde iyileştireceğiz? O zaman bir sonraki seçimde hata yapmayız. Bu raporu talep ettik mi?

‘GEREĞİNİN YAPILMASI LAZIMDI’

Ben bir çok ilçe danışma kuruluna gittim talep eden görmedim. İlla Bozbey kazansın diye değil, CHP kazansın diye bu mücadele olmalıydı. Kişiler değil, parti, ama buna aykırı davrananlar için de gereğinin yapılması lazımdı.

‘BİRBİRİNİZLE BARIŞIK OLUN’

CHP’li sade bir üye olarak iktidar olmamız için lütfen birbirinizle barışık olun, kimliğimize veya başka şeylerle birbirinizi bu gözlerle görmeyin. Biz birlikte bir güç oluruz. Tek tek olamayız. Bize ihtiyaç olduğu her anda seçilen arkadaşlarımıza destek olacağımızın bilinmesini istiyorum.”

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam