Mustafakemalpaşa'da orman yangını büyümeden söndürüldü | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 14:33
SON DAKİKA

Mustafakemalpaşa’da orman yangını büyümeden söndürüldü

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Güller Mahallesi’nde çıkan orman yangını itfaiyenin anında müdahalesiyle söndürüldü.

reklam
Mustafakemalpaşa’da orman yangını büyümeden söndürüldü
Son Güncelleme :

07 Ağustos 2019 - 0:13

reklam

Mustafakemalpaşa Güller Mahallesi’nde henüz bilinmeyen nedenle öğle saatlerinde başlayan orman yangını orman itfaiyesi ekiplerinin erken müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü. Çıkan yangını tarlada çalışan çiftçilerin fark ettiği belirtilirken belediye ve orman ekiplerinin anında müdahalesi de olası bir doğa faciasının önüne geçti.

Rüzgarlı havaya rağmen kısa sürede kontrol altına alındıktan sonra söndürülen yangının meydana geldiği alanda inceleme yapan Belediye Başkanı Mehmet Kanar, “Belediyemizin araç ve personel desteğiyle yerinde ve acil müdahalede bulunarak olası bir felaketin önüne geçti. Ekiplerimize ve Orman İşletmeleri Genel Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum.” dedi.

Öte yandan yangının çıkış nedeni araştırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam