"Müteahhite var EYT'liye yok mu?" | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

23 Nisan 2024 - 08:09
SON DAKİKA

“Müteahhite var EYT’liye yok mu?”

CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş, katıldığı bir televizyon programında EYT’lilerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

reklam
“Müteahhite var EYT’liye yok mu?”
Son Güncelleme :

15 Aralık 2019 - 8:10

reklam

CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş, katıldığı bir televizyon programında EYT’lilerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Akkuş, “Cumhurbaşkanımızın ilginç bir açıklaması var. Bunu hayata geçiren her ülke battı diyor. Battı dediği ülkelerde kişi başı gelir 80 bin dolar. EYT’lilerin sorunlarının bilmem ne müteahhitinin sorunundan daha önemli olduğunu söyleyebilirim. Onların milyonlarca dolarlık vergi borçları affedilirken EYT’lilere bu olanak sağlanmıyor. EYT’liler 81 ilde örgütlenme çalışmalarını tamamlamak üzere. Bu da yeni bir organizasyon demek” ifadelerini kullandı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam