Nafaka düzenlemesi Meclis'e gelecek mi? | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

18 Nisan 2024 - 10:12
SON DAKİKA

Nafaka düzenlemesi Meclis’e gelecek mi?

Süresiz nafaka kalkacak mı? Küçük yaşta evliliklerle ilgili af çıkacak mı? Aynı zamanda hukukçu olan CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, enBursa.com’a önemli açıklamalarda bulundu.

reklam
Nafaka düzenlemesi Meclis’e gelecek mi?
Son Güncelleme :

20 Kasım 2019 - 13:20

reklam

CHP Bursa Milletvekili Kayışoğlu, yargı reformu çalışmalarını değerlendirdi.

“En mükemmel yasayı da çıkarsanız uygulama kötü olduğu takdirde adaleti sağlayamazsınız” diyerek iktidara ifade özgürlüğü eleştirisinde bulunan Kayışoğlu, ikinci yargı paketi ile ilgili endişelerini dile getirdi.

NAFAKA DÜZENLEMESİ YASALAŞACAK MI?

Süresiz nafaka ile ilgili kamuoyunda çokça tartışılan düzenleme birinci yargı paketinde yer almamıştı. Konunun ikinci pakette yer alacağına dair duyumlar aldıklarını belirten Kayışoğlu, kadınların kazanılmış haklarının yargı reformu adı altında yok edilmesini istemediklerini vurguladı.

KÜÇÜK YAŞTA EVLİLİKLER

Kayışoğlu, küçük yaşta evlilikler ile ilgili af konusunun da ikinci pakette yer alabileceği söylentileri olduğunu belirterek, bunu kabul etmelerinin mümkün olmadığını söyledi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam