Natalie Portman ile Moby arasında flört polemiği | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 12:41
SON DAKİKA

Natalie Portman ile Moby arasında flört polemiği

Oscarlı oyuncu Natalie Portman “20 yıl önce flört ettik” diyen müzisyen Moby’ye sert çıktı: Gençliğimden faydalanmak istedi. İzin vermedim. Bunun üzerine Moby Instagram’dan eski bir fotoğraf paylaştı.

Son Güncelleme :

24 Mayıs 2019 - 17:46

reklam
Natalie Portman ile Moby arasında flört polemiği
reklam

Amerikalı şarkıcı Moby, Natalie Portman’ın inkar etmesine rağmen ünlü oyuncu ile bir zamanlar sevgili olduklarında ısrar ediyor.

Moby, anılarını kaleme aldığı ‘Then It Fell Apart’ adlı ikinci otobiyografi kitabında, Oscar ödüllü Amerikalı oyuncu Natalie Portman ile bir zamanlar kısa süreliğine sevgili olduklarını kaleme aldı.

Ancak Portman, Harper’s Bazaar dergisinin İngiltere edisyonuna verdiği röportajda bu iddiayı reddederek, “Ben çok daha farklı bir şey hatırlıyorum, henüz liseden mezun olduğum bir sırada yaşı benden büyük bir adamın bana rahatsız edici bir şekilde yaklaştığını” dedi.

Bunun üzerine şarkıcı Moby, Instagram hesabından ikilinin bir fotoğrafını paylaşarak şu notu düştü:

“Natalie Portman’ın hiç çıkmadığımızı söylemesi beni şaşırttı, çünkü aslında çıktık. 1999’da kısa bir süre çıktıktan sonra yıllarca arkadaş kaldık. Natalie’yi severim, zekasına ve aktivistliğine saygı duyuyorum. Ancak açıkçası kısa süreli ilişkimiz hakkında gerçeği neden çarpıttığını anlayamıyorum. Kitabımda anlattığım hikaye eşlik eden kanıt niteliğindeki birçok fotoğraf ile beraber doğru.”

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam