Nilüfer'den Mudanya'ya ziyaret | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 22:59
SON DAKİKA

Nilüfer’den Mudanya’ya ziyaret

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, başkan yardımcılarıyla birlikte kendisine iade-i ziyarette bulunan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’i ağırladı. Ziyarette, birlik ve beraberlik mesajları verilirken Başkan Türkyılmaz, “Nilüfer ve Mudanya arasında gerek gönül, gerekse de proje bağını en güçlü şekilde sürdüreceğiz” dedi.

reklam
Nilüfer’den Mudanya’ya ziyaret
Son Güncelleme :

23 Ekim 2019 - 13:10

reklam

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Mudanya Belediyesi Başkan Yardımcıları Sevinç Şenşekerci ve Nisa Kartaltepe ile Nilüfer Belediye Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Sibel Özer, Remzi Çınar, Adem Vural veZafer Yıldız da yer aldı. Sosyal demokrat belediyeciliğin önemine işaret eden Başkan Hayri Türkyılmaz; Nilüfer, Mudanya ve Gemlik’in en güzel hizmetlerle buluşacağı ortak bir dil kurduklarına vurgu yaparken, “Bundan önce de olduğu gibi Nilüfer ve Mudanya arasında gerek gönül, gerekse de proje bağını en güçlü şekilde sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ise, 31 Mart seçimlerindeki başarısından dolayı Başkan Hayri Türkyılmaz’ı kutlarken, “Nilüfer ve Mudanya birbirine bağlı iki kardeş şehir. Nilüfer ve Mudanya’nın yanı sıra Gemlik de sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini el ele verecek. Hep birlikte Bursa’yı geleceğe taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Hayri Türkyılmaz ve Başkan Turgay Erdem daha sonra birbirlerine hediyeler vererek, teşekkür etti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam