Nizamiyedeki cinayetin nedeni kıskançlık krizi | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

23 Nisan 2024 - 21:21
SON DAKİKA

Nizamiyedeki cinayetin nedeni kıskançlık krizi

Bursa’nın merkez Osmangazi İlçesinde bulunana Astsubay Meslek Yüksek Okulu gece saatlerinde korkunç bir cinayete sahne oldu. Okulda görevli uzman çavuş nizamiyede sevgilisine kurşun yağdırdı. Kadın olay yerinde hayatını kaybederken uzman çavuş polis tarafından gözaltına alındı. Cinayetin sebebi ise kıskançlık krizi olduğu ortaya çıktı.

reklam
Nizamiyedeki cinayetin nedeni kıskançlık krizi
Son Güncelleme :

13 Kasım 2019 - 10:10

reklam

Bursa’da bulunan Jandarma Astsubay Meslek Yüksek Okulunda görevli bir sözleşmeli jandarma uzman çavuş, Aydemir K. (49) gece saatlerinde sevgilisi olduğu öğrenilen Sosin Küçükgüven ile telefondan kıskançlık yüzünden tartıştı. Tartışma sonrası Sosin Küçükgüven, uzman çavuşun görevli olduğu Astsubay Meslek Yüksekokulu nizamiyesine gelerek sevgilisi Aydemir K. ile tartışmaya devam etti.

Bu sırada Aydemir K. beylik tabancası ile Sosin Küçükgüven’e 4 el ateş etti. Küçükgüven olay yerinde hayatını kaybederken silahı ile birlikte teslim olan uzman çavuş Aydemir K. polis tarafından gözaltına alındı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam