Norveç'te faaliyet gösteren PKK/KCK'lı terörist Bursa'da yakalandı | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

24 Nisan 2024 - 00:05
SON DAKİKA

Norveç’te faaliyet gösteren PKK/KCK’lı terörist Bursa’da yakalandı

Norveç’te sorumlu düzeyde faaliyet gösteren PKK/KCK’lı terörist M.S. MİT ve Emniyet’in ortak operasyonuyla Bursa’da yakalandı

reklam
Norveç’te faaliyet gösteren PKK/KCK’lı terörist Bursa’da yakalandı
Son Güncelleme :

03 Ağustos 2019 - 11:12

reklam

PKK/KCK’nın Avrupa’daki örgütsel faaliyetlerinin organize edilmesinden sorumlu olduğu belirlenen terörist M.S, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve emniyet birimlerince düzenlenen ortak operasyonla Bursa’da yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Norveç’te PKK/KCK adına sorumlu düzeyde faaliyet gösteren M.S, bir süre önce Türkiye’ye giriş yaptı. PKK’lı terörist, örgüt iltisaklarının tespit edilebilmesi amacıyla MİT ve emniyet birimlerince takibe alındı.

PKK/KCK’nın Avrupa’daki örgütsel faaliyetlerinin organize edilmesinden de sorumlu olduğu belirlenen M.S, yurt dışına kaçma şüphesi oluşması üzerine 27 Temmuz’da MİT ve Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortak operasyonuyla Bursa’da gözaltına alındı.

M.S, emniyetteki sorgusunun ardından 31 Temmuz’da çıkarıldığı mahkemece “PKK/KCK terör örgütü üyesi olma

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam