Nurgül Yeşilçay gençlere taş çıkarttı | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

25 Nisan 2024 - 01:31
SON DAKİKA

Nurgül Yeşilçay gençlere taş çıkarttı

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, havuz başında çekilen karesini sosyal medya hesabından paylaştı. Çocuklarının evde temizlik yaptığını ifade eden Yeşilçay, paylaşımına “Ben havuz başında takılıyorum. Ana gibi anayım!” notunu düştü.

Son Güncelleme :

05 Temmuz 2019 - 23:53

reklam
Nurgül Yeşilçay gençlere taş çıkarttı
reklam

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Esprili paylaşımlarıyla dikkat çeken Yeşilçay, bu kez havuz başında çekilen karesini sosyal medya hesabından paylaştı.

“ANA GİBİ ANAYIM!”

Çocuklarının evde temizlik yaptığını ifade eden Yeşilçay, paylaşımına “Ben havuz başında takılıyorum. Ana gibi anayım!” notunu düştü.

“EVLİLİK TEKLİFİ ALDIM”

Yeşilcay, geçtiğimiz günlerde Kuruçeşme’de bir mekan çıkışı görüntülenmişti. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan oyuncu, “Her şey gayet güzel geçiyor. Oğlum Osman’ın da karnesi çok iyiydi. Aynı zamanda evlilik teklifi aldım” açıklamasını yapıp, gülerek evinin yolunu tutmuştu.

Nurgül Yeşilçay, bir süredir yapımcı Necati Kocabay ile aşk yaşıyor.

Ünlü oyuncunun Cem Özer’den dünyaya gelen Osman Nejat Özer adından bir oğlu var.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam